Tuotteet hakusanalla ero salami mettwurs (4)

Kuivamakkara - Makkara ilman nitriittiä

Kuivamakkara - Makkara ilman nitriittiä

Tehtävämme: palauttaa makkaraan sen arvokkuus, joka on Ranskan gastronomian symboli! Tämä käsintehty makkara valmistetaan Laissacissa, Aveyronissa sijaitsevassa tehtaassamme. Se koostuu vain kolmesta ainesosasta: sianlihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta. Tämä kuivatuli säilyy kolme kuukautta huoneenlämmössä. Se täydentää coppa, lonzo, makkara, kuivatuli ja kinkun pähkinät tarjoten sinulle 100% nitriittiä ja säilöntäaineita vapaata aperitiivitarjotinta. Kaikki nitriitittömät lihatuotteemme valmistetaan huolellisesti valituista sioista Aveyronista. Alkuperä: Laissac, Aveyron Paino: noin 250g Ainesosat: Sianliha, Guérande-suola, Kampotin IGP-pippuri, luonnollinen suoli
Toulouse-makkarat kypsennetyillä linsseillä - Alueelliset kypsennetyt linssit

Toulouse-makkarat kypsennetyillä linsseillä - Alueelliset kypsennetyt linssit

Nauttiaksesi tästä erikoisuudesta, kaada purkin sisältö astiaan, peitä ja anna hautua miedolla lämmöllä. Muista sekoittaa aika ajoin. Noin 10 minuuttia 1 annoksen koossa 15 minuuttia 2 annoksen koossa Rasvaa: 9,0 g Joista tyydyttyneitä rasvahappoja: 3,9 g Hiilihydraatteja: 8,7 g Joista sokereita: <0,5 g Kuituja: 2,0 g Proteiinia: 8,4 g Suolaa: 0,76 g
Kuivamakkara Provencen yrteillä - Makkarat

Kuivamakkara Provencen yrteillä - Makkarat

Provencen yrttimakkara, tuote, joka on hyvin paikallista. Rikas maku täynnä makuja. Tämä yrttisekoitus, timjami, rosmariini... vie sinut suoraan Provencen auringon alle sirkkalehtien lauluun. Pieni +: Provencen yrttimakkara sopii hyvin sekä punaviinin että valkoviinin kanssa. Tuotenumero: 2100045000000 Paino: 0,310 kg Painotieto: Tuote altis kuivumiselle Ainesosat: Ranskasta peräisin olevaa sianlihaa Ravintoarvot KJ/Kcal: 1129 KJ / 271 Kcal Rasvat: 16,90 g Joista tyydyttyneet rasvahapot (TR): 6,20 g Hiilihydraatit: 2,90 g Joista sokeri: 1,20 g Proteiinit: 26,70 g Suola: 6,04 g Allergeenit: pähkinät: mahdollisia jäämiä: hasselpähkinöiden käyttö työpajassa
Viipaloitu Makkara - Nitriitti Vapaa Viipaloitu Makkara

Viipaloitu Makkara - Nitriitti Vapaa Viipaloitu Makkara

Käsintehty Laissacin työpajassamme Aveyronissa, tämä makkara on peräisin tiukasti valituista Aveyronin tiloista. Tämä makkara on nitrititön ja valmistettu vain kolmesta ainesosasta: lihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta. DLC: 90 päivää Paino: 80g Alkuperä: Laissac, Aveyron